Pittsburgh Penguins reivasi perjantaina kokoonpanoaan uuteen uskoon. Siirtoihin NHL:n ja AHL:n välillä kuului myös kaksi suomalaispelaajaa.

Penguins nosti AHL:ssä tällä kaudella 18 pelissä tehot 5+5=10 iskeneen hyökkääjä Valtteri Puustisen NHL-kokoonpanoonsa. Paluupostissa AHL:n suuntaan lähtee kolme NHL-ottelua ilman tehopisteitä tällä kaudella pelannut Joona Koppanen.

Puustiselle, 25, komennus NHL:ään on palkinto kovasta työstä. Kolmatta kauttaan Pohjois-Amerikassa kiekkoileva entinen Liigan tehohyökkääjä on pelannut toistaiseksi yhden NHL-ottelun kaudella 2021-22. Viime kauden Puustinen vietti kokonaisuudessaan AHL:n puolella iskien 72 ottelussa tehot 24+35=59.

Pittsburgh Penguins

@penguins
The Penguins have recalled forwards Marc Johnstone, Jonathan Gruden, and Valtteri Puustinen from the @WBSPenguins.

Forwards Joona Koppanen and Alex Nylander have been re-assigned to WBS.

Forward Noel Acciari has been placed on injured reserve.