Detroit Red Wingsin kanssa sopimuksen solminut Patrick Kane tekee debyyttinsä uudessa seurassaan perjantain vastaisena yönä kotiottelussa San Jose Sharksia vastaan.

Tuplalonkkaleikkauksesta huippukuntoon palanneet NHL-pelurit ovat harvassa, minkä takia kriittisemmät NHL-seuraajat ovatkin suhtautuneet Kanen paluuseen varauksin. Miehen luisteluvalmentajana toiminut Randi Milani uskaltaa olla eri mieltä. Milanin mukaan Kane on paremmassa kunnossa kuin vuosikausiin.

– Kukaan ei ole tullut täysin takaisin tuon tyyppisen leikkauksen jälkeen, mutta en ole nähnyt kenenkään palautuvan tuolla tavoin. Juuri tällä hetkellä hän liikkuu paremmin kuin vuosiin. Se on hullua! Uskon todella, että hän tulee shokeeraamaan kaikki. Se tulee olemaan epätodellista, valmentaja hehkuttaa Kanen paluuta ESPN:lle.

Kane itse myöntää pelaamisen kuplapudotuspeleistä alkaen olleen hyvin kivuliasta.

–Aina kun otin vastaan taklauksen oikealta puolelta, jalkani ikään kuin lopetti toimintansa 30-45 sekunnin ajaksi. Se oli erittäin tuskallista. Yritit vain pelata joutumatta taklatuksi. Se on jotain, mitä et yksinkertaisesti voi tehdä tässä sarjassa, Kane itse muistelee viime vuosiaan.