New Jersey Devilsin kaudesta on muodostunut äärimmäisen rikkonainen. Tällä kertaa sairastuvalle joutui tähtipuolustaja Dougie Hamilton.

Devils tiedotti lauantaina, että Hamiltonin vasen rintalihas operoitiin perjantaina ja kanadalaispuolustaja on toistaiseksi sivussa tositoimista. Yhdeksän miljoonan dollarin kausipalkkaa tienaava Hamilton siirrettiin loukkaantuneiden listalle.

Hamilton on tehnyt tällä kaudella Devilsin takalinjoilla 20 ottelussa komeat tehopisteet 5+11=16. Viime kaudella 197-senttinen pakkijätti mätti runkosarjassa 82 ottelussa 22 maalia ja 74 tehopistettä.

Hamiltonin paikan kokoonpanossa otti lauantaiyön San Jose Sharks -ottelussa superlupaava Simon Nemec. Kesän 2022 NHL:n varaustilaisuuden toisena pelaajana valittu slovakialainen kirjasi tehopisteet 0+2, kun Devils hävisi yllättäen Sharksille lukemin 3-6.

New Jersey Devils

@NJDevils
#NEWS: We have placed D Dougie Hamilton (torn left pectoral muscle)on Injured Reserve, retro to Nov. 28. He is out indefinitely.

F Tomas Nosek (right foot) re-aggravated his injury, underwent surgery and will be out indefinitely.
More info ⤵️
nhl.com/devils/news/de…
nhl.com

Hamilton, Nosek Out After Surgery, Nemec Recalled | BLOG | New Jersey Devils

The Devils provided several updates to some of their injured players ahead of facing the San Jose Sharks Friday night at Prudential Center. Defenseman Dougie Hamilton is out indefinitely after having...