Patrik Laine maalasi viime yön NHL-kierroksella, kun Columbus Blue Jackets hävisi Montreal Canadiensille kotonaan lukemin 2-4.

Laineen maali oli komeaa katsottavaa. Suomalaishyökkääjä puski vastustajan maalille röyhkeästi ja viimeisteli kiekon taidokkaasti Canadiensin maalivahdin Sam Montembeault’n ohi. Osumaa edelsi Laineen kiekonriisto oman siniviivan tuntumasta.

Laineella on nyt tehnyt tällä kaudella 14 ottelussa tehopisteet 4+2. Katsomostakin käsin otteluita seurannut suomalaistykki ei ollut maalista huolimatta tyytyväinen omiin otteisiinsa Canadiens-ottelussa.

– Pelini oli kamalaa. Sain maalin, mikä tuntui hyvältä. Sitten kaikki meni alamäkeen. Kun pelaa vähän, kädet eivät toimi ja kiekot pomppivat. Mutta en aio itkeä. Meidän olisi pitänyt ketjuna pelata paremmin. En ole tyytyväinen, Laine tilitti Bally Sports Columbus -kanavalla.

Canadiensin 3-2-voittomaalista vastasi AHL:ssä tällä kaudella aloittanut suomalaishyökkääjä Joel Armia. Porilainen viimeisteli kauden toisen osumansa vain kolme minuuttia ennen ottelun loppua.

Columbus Blue Jackets

@BlueJacketsNHL
LAINE GETS US ON THE BOARD ‼️

@FanaticsBook | #CBJ