Washington Capitals voitti Columbus Blue Jacketsin lukemin 4-3 Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä.

Tappio oli syvällä kyntävälle Columbukselle jo kahdeksas peräkkäinen. Joukkue on kasannut 18 ottelustaan vain 12 pistettä ja se majailee itäisen konferenssin jumbona.

Synkkää on myöskin Columbuksen Patrik Laineella. Loukkaantumisen vuoksi sivussa peleistä ollut Laine on pelannut tällä kaudella vasta yhdeksän ottelua, joissa ovat syntyneet pisteet 2+1. Lisäksi Columbuksen päävalmentaja Pascal Vincent on nyt penkittänyt Laineen ottelun loppuhetkillä kahdessa peräkkäisessä ottelussa.

Laine ei pelannut viime yön ottelussa viimeisen kuuden ja puolen minuutin aikana vaihtoakaan. Laine jakoi tätä edeltävästi hyökkäysalueella harhasyötön, josta Capitals ampaisi nopeaan vastahyökkäykseen. Hendrix Lapierre iski hyökkäyksen päätteeksi Capitalsille voittomaaliksi jääneen 4-2-osuman. Laine polki tilanteessa omiin päin, mutta ei ehtinyt puolustamaan Lapierrea vastaan lainkaan.

Lopulta Laine sai ottelussa jääaikaa ainoastaan 12:21, joka oli Columbuksen pelaajista toiseksi vähiten. Hän ei ollut tällä kaudella pelannut yhdessäkään ottelussa niin vähän kuin nyt.

Voit katsoa ottelun maalikoosteen alta tai täältä.