Washington Capitalsin pitkäaikainen tähtisentteri Nicklas Bäckström, 35, jää sivuun joukkueen toiminnasta toistaiseksi terveydellisistä syistä.

– Johtuen loukkaantumistilanteestani, olen päättänyt hypätä hetkeksi pois peleistä. Tämä oli vaikea päätös, mutta jotain, minkä koen oikeaksi terveyteni vuoksi. Pyydän yksityisyyttä tänä aikana määritellessäni seuraavia askeleita ja mahdollisuuksia jatkaa tästä eteenpäin, Bäckström lausuu seuran tiedotteessa.

9,25 miljoonaa dollaria kaudesta nykysopimuksestaan tienaavan ruotsalaiskonkarin alkukausi on ollut raastava. Mies on merkkauttanut kahdeksassa runkosarjapelissä ainoastaan yhden syöttöpisteen. Yli 1100 NHL:n runkosarjapeliä 17 kauden aikana pelanneen taiturin nykyinen sopimus umpeutuu kesällä 2025.

Washington Capitals

@Capitals
The Washington Capitals and Nicklas Backstrom provide an update on Backstrom’s health status.

Full release: washca.ps/49i9Fd6