Carolina Hurricanes kaatoi viime yönä Philadelphia Flyersin maalein 3-2. Voittomaalista vastasi kukapa muu kuin Teuvo Teräväinen.

Voittomaalissa Flyersin puolustuspeli romahti täysin ja Teräväinen oli unohdettu aivan vapaaksi aloituspisteiden väliin. Namupassin suomalaiselle tarjoili Michael Bunting ja Teräväisen napakka laukaus hoiti loput.

Hurjassa maalivireessä oleva Teräväinen on NHL:n maalipörssin jaetulla kolmannella sijalla. Kymmenessä pelissä hän on iskenyt kahdeksan maalia ja yhdeksän tehopistettä Enemmän maaleja ovat tehneet vain Frank Vatrano ja Alex DeBrincat, joista kummallakin on tilillään yhdeksän maalia.

Myös Carolinan päävalmentaja Rod Brind’Amour hehkutti Teräväistä ottelun jälkeen.

– Hän astuu isosti esiin, kun sitä tarvitaan. Istuimme tulisilla hiilillä kolmannessa erässä emmekä pelanneet hyvin. Sitten yhtäkkiä saamme yhden paikan, ja hän on nyt se jätkä, jolle kiekon haluaa antaa, koska hän löytää maalin, Brind’Amour hehkutti.