Chicago Blackhawksin tähtitulokas Connor Bedard paljastaa entiselle NHL-pelaaja Colby Armstrongille antamassaan haastattelussa seuraavansa ahkerasti eri NHL-supertähtien tekemisiä kaukalossa.

18-vuotias ykkösvaraus nostaa esille ennen kaikkea yhden nimen, jonka pelityyliä yrittää jäljitellä.

– Katson paljon pelejä ja yritän oppia asioita eri kavereilta. Yksi tuollainen pelaaja on Kirill Kaprizov. Jos minun pitää valita yksi nimi, se on todennäköisesti hän, Bedard paljastaa.

Minnesota Wildin supertähti on otettu Bedardin kommenteista. Kaprizov nostaa Bedardin pelistä esiin yhden huippuominaisuuden.

– Tapa, jolla hän avaa lantionsa ja käyttää lantiotaan laukaisutilanteissa, Kaprizov nimeää Bedardin erityisominaisuuden, mutta muistuttaa perään jokaisen pelaajan löytävän lopulta oman pelityylinsä.

– Pelaa vain omaa peliäsi. Virheitä ja kiekonmenetyksiä sattuu, mutta pelaa silti vain omaa peliäsi, Kaprizov ohjeistaa.

Bedardia on aiemmin verrattu usein Connor McDavidiin tai Sidney Crosbyyn, mutta myös vertailua Kaprizoviin voitaneen pitää miesten pelityylien perusteella varsin oikeutettuna.

LUE MYÖS: Connor Bedardin toiminta puistattaa Ismo Lehkosta – vertaa suomalaiseen supertähteen: ”Odotan pelonsekaisin tuntein”