Hallitseva Stanley Cup -voittaja Vegas Golden Knights ei ole kärsinyt uuden kauden alussa mestaruuskrapulasta.

Vegas on sen sijaan aloittanut kautensa erinomaisesti. Se on voittanut kaikki kuusi pelaamaansa ottelua ja johtaa 12 pisteellään parhaillaan koko NHL:ää. Joukkueen maaliero alkukauden peleistä on 25-11.

Samalla Vegas iski NHL-ennätykset uuteen uskoon. Vegas on kuuden voiton putkellaan NHL-historian paras kauden aloittanut hallitseva mestarijoukkue.

Vegasin miehet ovat olleet tasaisen vahvasti mukana takaamassa vahvaa alkukautta. Chandler Stephenson on kasannut seitsemän tehopistettä ja kuuteen tehopisteeseen ovat yltäneet Jack Eichel, William Karlsson, Mark Stone ja Shea Theodore. Maalilla Adin Hill on torjunut neljä voittoa ja Logan Thompson kaksi.

NHL

@NHL
The champs came to play. 😤