Carolina Hurricanes kohtaa runkosarjan toisessa ottelussaan Los Angeles Kingsin. Kahden erän jälkeen ottelussa mennään Carolinan 5-3 johdossa.

Carolinan suomalaiset ovat olleet kahdessa ensimmäisessä erässä vahvassa vedossa. Sebastian Aho taiteili läpiajosta alivoimamaalin, Jesperi Kotkaniemi lirutti kiekon maalivahdin längeistä sisään pienestä kulmasta ja Teuvo Teräväinen iski toisen alivoimamaalin Ahon syötöstä.

Maalillaan Aho teki Carolinan seurahistoriaa. Hänestä tuli eniten alivoimamaaleja pyssyttänyt pelaaja seuran paidassa. Aholla on nyt alivoimamaaleja kasassa 20 kappaletta kaudesta 2016-17 lähtien, jolloin hän aloitti NHL:ssä. Tällä ajanjaksolla Aho on myös koko NHL:n eniten alivoimamaaleja tehnyt pelaaja.

Kauden kahdessa ottelussa Aho on nakuttanut tehot 1+2=3. Kotkaniemi ja Teräväinen ovat puolestaan keränneet tehot 1+1=2.

Voit katsoa Ahon alivoimamaalin alta.

Carolina Hurricanes

@Canes
Seabass was never not scoring here