llman ykkösmaalivahti Andrei Vasilevskia NHL:n alkukauteen lähtevä Tampa Bay Lightning on vahvistamassa maalivahtiosastoaan.

Toimittaja Kevin Weekes kertoo X:ssä, että Carolina Hurricanes on lainaamassa Pyotr Kochetkovin Lightningin organisaatioon, jossa hänen on kuitenkin tarkoitus pelata farmiseura Syracuse Crunchin riveissä. Viime kaudella 24-vuotias venäläinen esiintyi NHL:ssä 24 ottelussa torjuntaprosentilla 90,9. Päästettyjen maalien keskiarvo oli 2,44 ottelua kohden.

Tällä hetkellä Lightningin ykkösmaalivahtina toimii Jonas Johansson, jonka NHL-näytöt ovat todella heikkoja. Kakkosmaalivahdin roolia hoitaa puolestaan Matt Tomkins, joka on pelannut viime vuodet Ruotsin pääsarjassa SHL:ssä.

Vasilevskin osalta tarkka paluuajankohta ei ole vielä tiedossa. Venäläistähti kävi syyskuun lopussa selkäleikkauksessa, josta toipuminen vie arviolta 8-10 viikkoa.

Kevin Weekes

@KevinWeekes
**Breaking News** 🚨 📰
I’m told that the @Canes are loaning G Kochetkov to @TBLightning @TheAHL Affiliate @SyracuseCrunch while Vasilevskiy is injured . Very interesting move, given Canes don’t have an AHL Affiliate of their own, and Syracuse is Tampa’s 👀 . #HockeyTwitter