Toronto Maple Leafsin William Nylanderin, 27, nimi on pyörinyt NHL:n siirtohuhuissa läpi kuluneen kesän, joskin viime aikoina uutisrintamalla on ollut ruotsalaisen kohdalla hiljaisempaa.

HockeyBuzz-sivuston suosittu toimittaja Eklund on nyt tiputtanut julki uuden huhun, jonka mukaan Leafs kävisi edelleen neuvotteluja viime kaudella 87 pistettä takoneen ruotsalaisen kauppaamiseksi – vieläpä ennen uuden NHL-kauden alkua.

– Torontosta tuleva lähteeni kertoi minulle eilen, että neljä joukkuetta olisi käynyt neuvotteluja mahdollisesta treidistä Nylanderiin liittyen ja että viimeisen 72 tunnin aikana mukaan keskusteluun olisi liittynyt myös viides seura, Eklund väittää.

– Toronto on tehnyt hienoa työtä pitääkseen neuvottelut tutkan alla, mutta totuus on se, että he ovat hyvin halukkaita kauppaamaan ”Willyn”, ideaalitilanteessa vielä ennen runkosarjan alkua, toimittaja jatkaa.

Eklundin mukaan Nylanderin perässä olevat neljä seuraa olisivat Minnesota Wild, Colorado Avalanche, New York Islanders sekä New Jersey Devils. Viidenneksi, uusimpana keskusteluihin liittyneeksi joukkueeksi toimittaja arvioi Chicago Blackhawksin, joka saisi Nylanderista toisen mitat täyttävän kokeneen laitahyökkääjän supertulokas Connor Bedardille.

Leafsin hintalappu viimeistä sopimuskauttaan aloittavalle Nylanderille saattaa kuitenkin muodostua siirron torppaavaksi esteeksi.

– Hintapyyntö on ongelma. Leafs haluaa enemmän kuin mitä yksikään seura on valmis maksamaan, Eklund päättää.