NHL:ssä 17 kautta pelannut slovakialaismaalivahti Jaroslav Halak, 38, on lähellä sopimusta taalakaukaloihin, väittää sisäpiiritoimittaja Adrian Dater.

Halakin uusi seura olisi Daterin mukaan Colorado Avalanche, jonka kakkosvahti Pavel Francouz on alkukauden sivussa tositoimista loukkaantumisen vuoksi. Uutisen vahvistaa myös tshekkitoimittaja Tomas Prokop, jonka mukaan sopimus julkistetaan tulevien päivien aikana.

Halakin sopimus olisi ristiriidassa päävalmentaja Jared Bednarin tuoreiden kommenttien kanssa. Bednar kertoi NHL:n kotisivuille antamassaan haastattelussa suomalaistorjuja Justus Annusen olevan tällä hetkellä ykkösvaihtoehto Aleksandar Georgijevin varamieheksi uuden NHL-kauden alkaessa.

Halak edusti viime kaudella New York Rangersiä, jonka riveissä konkarivahti pelasi 25 ottelua kelvollisin tilastoin 2,72 ja 90,3%.