NHL:ään kesällä koko varaustilaisuuden ensimmäisenä pelaajana varattu Connor Bedard harjoitteli torstaina ensimmäistä kertaa Chicago Blackhawksin kanssa.

Vasta 18-vuotias megalupaus iskettiin harjoituksissa samaan ketjuun Tyler Johnsonin ja Ryan Donaton kanssa. Toimittaja Charlie Roumeliotis uskoo kuitenkin, että Taylor Hall tulee korvaamaan Donaton ketjussa, kun hän pääsee harjoittelemaan. Tällä hetkellä Hall on loukkaantuneena.

Bedard on tulevan NHL-kauden kiinnostavin nimi. Keskushyökkääjää on verrattu sarjan kirkkaimpiin tähtipelaajiin. Viime kaudella nuorukainen summasi junioriliiga WHL:ssä 57 ottelussa uskomattomat 143 (71+72) tehopistettä.

Charlie Roumeliotis

@CRoumeliotis
Connor Bedard is skating on a line with Tyler Johnson and Ryan Donato to open camp.

I imagine Donato is a placeholder for Taylor Hall, who's not practicing because of a lower-body injury. #Blackhawks