Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja Mike Babcock on saanut potkut.

Potkujen taustalla oli Babcockin ja pelaajien tapaamisista noussut kohu. Väitteiden mukaan valmentaja oli pyytänyt pelaajiaan jakamaan puhelimensa näytön TV-ruudulle ja sitten urkkinut heidän puhelintensa sisältöä.

Babcock ja Columbuksen kapteeni Boone Jenner kiistivät väitteet. Pelaajajärjestö NHLPA jatkoi kuitenkin omia tutkimuksiaan ja loppujen lopuksi Columbus päätyi antamaan potkut.

NHLPA ei ole paljastanut tutkimustensa tuloksia, mutta nyt NHLPA:n toiminnanjohtaja Marty Walsh on kommentoinut Babcockin tapausta yleisesti.

– Pelaajamme ansaitsevat tulla kohdelluiksi kunnioittavasti työpaikallaan. Valitettavasti niin ei tapahtunut Columbuksessa. Seuran päätös siirtyä eteenpäin uuden päävalmentajan alaisuudessa on oikea valinta, Walsh sanoi.