Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja Mike Babcock on uuden kohun keskiössä.

Spittin’ Chiclets podcastissa väitettiin, että Babcock olisi tavannut kapteeni Boone Jennerin toimistossaan ja urkkinut hänen puhelintaan. Väitteen mukaan Babcock olisi pakottanut Jennerin jakamaan puhelimensa näytön TV-ruudulle ja sen jälkeen ihmetellyt, mitä kuvia puhelimesta löytyy.

Nyt Babcock ja Jenner vastaavat podcastissa esitettyyn väitteeseen.

– Kun tapasin pelaajiamme ja henkilökuntaa, pyysin heitä jakamaan puhelimelta kuvia perheistään, jotta tutustuisin heihin paremmin. Asiaan ei kuulunut mitään muuta, Babcock kertoo.

– Tapa, jolla asia esitettiin Spittin’ Chiclets podcastissa oli kuvottava vääristely niistä kokouksista ja äärimmäisen loukkaavaa. Nämä tapaamiset ovat olleet todella tärkeitä ja hyödyllisiä, ei van minulle, mutta myös pelaajillemme ja henkilökunnallemme myös, ja se että ne kuvaillaan näin on vastuutonta ja täysin epätarkkaa.

Jenner oli samoilla linjoilla päävalmentajansa kanssa.

– Kun tapasin Babsin, hän kysyi minulta perheestäni ja mistä olen kotoisin, tulevista häistäni ja jääkiekkoon liittyvistä asioista. Sitten hän kysyi, onko minulla kuvia perheestäni ja jaoin ne mielelläni hänen kanssaan. Hän näytti kuvia omasta perheestään. Ensimmäinen tapaaminen sujui mielestäni hienosti ja hyvin, että voimme alkaa rakentaa ihmissuhdetta. On todella iso pettymys, että tätä on näin vääristelty, Jenner sanoo.