Anaheim Ducks on tehnyt seitsemän vuoden mittaisen jatkosopimuksen yhdysvaltalaishyökkääjä Troy Terryn kanssa. Sopimuksen kokonaisarvo on 49 miljoonaa dollaria, joten se takaa Terrylle keskimäärin seitsemän miljoonan dollarin kausitienestit.

Ducks ja Terry olivat ajautuneet melkoiseen umpikujaan jatkosopimusneuvotteluissaan ja he olivat matkalla kohti välimieskäsittelyä, mutta yhteisymmärrys sopimuksen arvosta löytyi lopulta ennen käsittelyä.

25-vuotias Terry on noussut viime vuosina Ducksin tähtikaartiin. Hän iski viime kauden 70 otteluun tehopisteet 23+38=61. Piste-ennätys on toissa kaudelta, jolloin Terry tehtaili 75 otteluun pisteet 37+30=67.

Terry on Ducksin 5. kierroksen varaus (#148) kesältä 2015. Hän on pelannut NHL-urallaan kaikkiaan 274 ottelua (75+101=176).

Anaheim Ducks

@AnaheimDucks
Some Terry good news!

We've agreed to terms on a seven-year contract with two-time All-Star winger @troyterry1997.

#FlyTogether | @EandELaw