Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen valmistelee sisäpiirilähteiden mukaan jo seuraavaa vaihtokauppaa Philadelphia Flyersin kanssa. Flyersin tähtipuolustaja Ivan Provorov siirtyi aiemmin tällä viikolla Blue Jacketsiin isossa kolmen joukkueen vaihtokaupassa.

The Fourth Period -sivuston toimittajan Anthony Di Marcon tietojen mukaan Kekäläinen on käynyt Flyersin kanssa kauppaneuvotteluja, joiden keskipisteenä on ollut hyökkääjä Kevin Hayes.

Di Marcon mukaan neuvotteluiden pääaiheena on ollut Hayesin 7,1 miljoonan dollarin vuosipalkan takaava ja kauteen 2025-26 ulottuva jättisopimus, josta Flyersin odotetaan ottavan vaihtokaupan yhteydessä siivu omaan palkkakattoonsa.

Hayesin kauppaamista hankaloittaa hänen sopimukseensa ujutettu siirron estävä pykälä, jolla yhdysvaltalainen voi kieltää siirron 12 eri NHL-seuraan.

31-vuotias Hayes oli kuluneella kaudella NHL:n häntäpäähän kuuluneen Flyersin ykkössentteri. 196-senttinen jenkkijärkäle kirjasi runkosarjan 81 ottelussa tehopisteet 18+36=54. Hayes valittiin Flyersin edustajana NHL:n All Star -tapahtumaan.