Vegas Golden Knights jyräsi viime yönä selvänumeroiseen 7-2 voittoon Florida Panthersista. Vegas johtaa nyt Stanley Cup -finaalisarjaa otteluvoitoin 2-0.

Ottelun näkyvin pelaaja oli Matthew Tkachuk. Hän taklasi Jack Eichelia puhtaasti mutta niin kovaa, että tähtisentteri joutui viettämään loput erästä pukukopista. Tkachukin päänuppi ei tuntunut kestävän tappiota, ja hänelle vihellettiinkin yhteensä 22 jäähyminuuttia ottelusta. Niistä kaksi oli käytöskymppejä.

Aiemmissa pudotuspelisarjoissa Tkachuk on ollut Floridan suurimpia sankareita. Hän on iskenyt useita voittomaaleja ja on ylipäätään joukkueensa paras maalintekijä kymmenellä osumallaan ja pistemis 22 tehopisteellään.

Viime yön ottelu oli muutenkin kuumatunteinen kuin vain Tkachukin osalta. Joukkueille jaettiin yhteensä huimat 148 jäähyminuuttia. Silti ottelussa iskettiin vain kaksi ylivoimamaalia. Kummastakin vastasi Vegas.