NHL:n Stanley Cup -finaaleihin valmistautuva Vegas Golden Knights on saanut yllättävän lisämotivaattorin voittaa tulevat ottelut.

Muun muassa Fox News uutisoi verkkosivuillaan, että Vegasissa toimiva Larry Flynt’s Hustler Club on nimittäin luvannut joukkueelle Platinum VIP-jäsenyydet ja ilmaiset sylitanssit loppuelämän ajaksi, mikäli mestaruus tulee.

– Päätimme osoittaa tukemme jakamalla ilmaisia sylitansseja koko elämän ajaksi pyrkiessämme motivoimaan ja johdattamaan joukkueen voittoon, Larry Flynt’s Hustler Club Las Vegasin pääjohtaja Brittany Rose kommentoi Fox Newsille.

Golden Knights alkaa tavoittelemaan ensimmäistä NHL-mestaruuttaan Suomen aikaa lauantaina ja sunnuntain välisenä yönä, kun finaaleissa vastaan asettuu Florida Panthers. Näet otteluohjelman ja tiedot televisioinnista täältä.