Columbus Blue Jacketsin seuraavan päävalmentajan kartoitus on täyttä häkää käynnissä.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin tietojen mukaan Blue Jacketsin GM:n Jarmo Kekäläisen vaihtoehtoihin on nyt noussut kaikkien tuntema kiekkosuuruus: Patrick Roy.

Colorado Avalanchen ja Montreal Canadiensin legendaarinen maalivahti on toiminut edelliset viisi kautta Kanadan juniorisarja QMJHL:ssä Quebec Rempartsin GM:nä ja päävalmentajana. Remparts pelaa parhaillaan CHL:n Memorial Cup -lopputurnauksessa.

– Remparts on näyttänyt erittäin hyvältä joukkueelta Memorial Cupissa. Jos joku seura on ollut Roy’n kanssa yhteyksissä, niin se on Blue Jackets, Friedman sanoi Hockey Night In Canada -lähetyksessä.

TSN:n toimittaja Pierre LeBrun raportoi, että Roy on kiinnostunut NHL-pestistä ja hän on käynyt alustavia keskusteluja muutaman joukkueen kanssa. NHL:n legendaarinen Hall of Fame -vahti toimi Colorado Avalanchen päävalmentajana vuosina 2013-16.