New York Rangersiin NHL:n siirtotakarajalla treidatun supertähti Patrick Kanen tulevan kauden osoite on vielä auki.

Rangersillä on tuskin varaa pitää kolminkertaista Stanley Cup -voittajaa riveissään, sillä joukkueella on vain vajaat 12 miljoonaa dollaria tilaa palkkakattonsa alla. Seurajohdon on täytettävä tuolla rahalla kahdeksan pelipaikkaa – sekä sorvattava jatkosopimukset Alexis Lafrenierelle ja K’Andre Millerille.

NHL-sisäpiiritoimittaja Frank Seravallin kehittyneisiin tilastoihin perustuvan arvion mukaan Kanen, 34, tuleva sopimus tulee olemaan kolmivuotinen ja vuosipalkaltaan 5,75 miljoonaa dollaria. Pudotus taiturin aiempaan, 10,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaan verrattuna olisi täten selvä, mutta se ei silti jätä Rangersille mahdollisuuksia supertähden kiinnittämiseen.

Kane itse kertoi aiemmin halustaan jatkaa Manhattanilla. Mies myös listasi yhden seuravaihtoehdon pois laskuista. Lue aiheesta lisää täältä.