Kimmo Timonen, Antti Mäkinen ja Ville Nieminen käyvät tuoreessa Kimanttia-podcastin jaksossa läpi NHL:n pudotuspelien konferenssifinaalivaihetta.

Florida Panthers selvitti Matthew Tkachukin johdolla tiensä Stanley Cupin finaaleihin idästä. Lännestä Vegas Golden Knights saattaa toteuttaa tempun jo ensi yönä. Mäkinen nostaa Vegasista esille yhden hyökkääjän, joka johdattaa tällä hetkellä joukkuettaan kohti mestaruutta. Tuo pelaaja on pitkään Buffalo Sabresissa ennen Vegas-siirtoaan pelannut Jack Eichel.

– Se ei ole pelkästään se kiekollinen osaaminen, mitä Eichel tuo tällä hetkellä tiskiin. Se on kokonaisvaltainen pelaaja. Hän takakarvaa, hän luistelee Joe Pavelskin kiinni, nostaa mailan ja varastaa karkin lavasta. Ei olisi Buffalo Sabres -paidassa tehnyt tuota kaksikymppisenä, mutta nyt hänestä on tullut pelimies.

– Se on tullut tähän joukkueeseen ja sillä on Bruce Cassidy valmentajana, joka on valmentanut Patrice Bergeronia ja David Krejciä aika pitkään Bostonissa. Cassidyn on aika helppo mennä kertomaan Eichelille, että haluatko sä tulla hyväksi pelaajaksi ja että hän tietää, miten sellaiseksi tullaan. Tää jätkä on kasvanut. Tää on superpelaaja tällä hetkellä, Mäkinen ylistää.

Voit kuunnella tuoreimman Kimanttia-jakson kokonaisuudessaan täältä.