Dallas Starsin kapteeni Jamie Bennin idioottimainen sekoilu koitui kotijoukkueen kohtaloksi NHL:n läntisen konferenssin kolmannessa loppuottelussa keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa.

Ensin edellisottelun sankareihin lukeutunut Jonathan Marchessault vei Vegas Golden Knightsin 0-1-johtoon vain reilun minuutin pelin jälkeen. Ottelua oli pelattu vajaat kaksi minuuttia, kun Benn pimahti täysin. Kippari iski Vegasin tähtihyökkääjä Mark Stonea mailalla kaulaan suihkukomennuksen arvoisesti.

Katso tilanne alta.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Jamie Benn passitettiin suihkun puolelle heti ottelun ensiminuuteilla ja siitä seurannutta mahdollisuutta Vegas ei jättänyt käyttämättä. 🥶➡️🚨

#NHLfi

Vieraat eivät jättäneet Bennin hölmöilyä hyödyntämättä, vaan ensin Ivan Barbashev rankaisi ylivoimalla ja heti jäähyn umpeuduttua William Carrier lisäsi vierasjohdon 3-0:aan. Tästä Stars ja kuumana käynyt kotiyleisö ei enää toipunut vaan Vegas vei voiton lopulta puhtaasti 4-0. Se johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 3-0 ja on enää yhden kiinnityksen päässä seurahistoriansa toisesta Stanley Cupin finaalipaikasta.

Ottelun toinen erä jouduttiin keskeyttämään ennen aikojaan kotiyleisön kierrosten noustua Max Domin 2+2-minuutin jäähyn myötä sen verran korkealle, että se täytti jään erilaisella roskalla. Tuomaristo ratkaisi asian ohjaamalla joukkueet erätauolle parikymmentä sekuntia ennen erän päätöstä.

Kotijoukkueen suomalaisista Jani Hakanpää pelasi ensimmäisen ottelunsa lännen finaalisarjassa.

Sarja on katkolla ensimmäistä kertaa Vegasille perjantain vastaisena yönä.