Dallas Starsin ykkössentteri Roope Hintz on tällä hetkellä jopa ykkösehdokas NHL:n pudotuspelien Conn Smythe -palkinnon voittajaksi. Arvokkaimman pelaajan pysti edyllättäisi tosin sitä, että Hintz johdattaisi Starsin sen ensimmäiseen Stanley Cupin voittoon sitten kevään 1999.

Colorado Avalanchen Artturi Lehkonen nostaa Kalju Corner -podcastissa esille yhden seikan, jolla Hintz on kehittynyt tällä kaudella entisestään.

– Jos Hine saa sen kiekon vauhtiin, niin sitä on tosi vaikea pysäyttää. Se löytää tosi hyvin sen välin pakin ja sentterin välistä ja jos se saa kiekon vauhtiin siihen, niin et sä pysäytä sitä. Varsinkin tänä vuonna pudotuspeleissä se on ollut ihan uskomattoman hyvä siinä, miten se on viimeistellyt siitä, Lehkonen näkee.

– Onhan Hine ollut monta vuotta supertähtitasoa, mutta nyt se on pleijareissa vielä ottanut sellaisen rytminmuutoksen, Avalanche-tähti muistuttaa.

Hintz on iskenyt kahdella ensimmäisellä pudotuspelikierroksella pelaamissaan 13 pelissä hurjat tehot 9+10=19.