Arizona Coyotesin Tempen kaupunkiin suunnittelema areenahanke kariutui nolosti keskiviikkona, kun tempeläiset äänestivät hanketta vastaan 56 prosentin äänienemmistöllä. Coyotes pelasi kuluneella kaudella kotiottelunsa NHL:n naurunaiheena pidetyllä 5000 katsojaa vetävällä yliopistoareenalla.

Coyotesin muuttoa toiseen kaupunkiin pidetään viimeisimmän käänteen myötä hyvinkin todennäköisenä.

Fox Sportsin toimittaja Andy Strickland kertoo Twitterissä, että Coyotesin jääkiekkopuolen johtohenkilöt pitävät Utahin osavaltiossa sijaitsevaa Salt Lake Cityn kaupunkia potentiaalisimpana seuraavana osoitteena. Strickland huomauttaa, että Coyotesin muuttosuunnitelmat ovat vielä hyvin aikaisessa vaiheessa.

Suomalaisen tähtikoripalloilijan Lauri Markkasen edustaman Utah Jazzin NBA-seuran omistaja Ryan Smith väläytteli keväällä sosiaalisessa mediassa tekevänsä ”asioita” sen eteen, jotta Utahin osavaltio saisi oman NHL-seuran.

ESPN:n sisäpiiritoimittaja Kevin Weekes puolestaan raportoi Houstonin ja Pohjois-Georgian (Atlanta) olevan Salt Lake Cityn ohella mahdollisia vaihtoehtoja Coyotesille.

Andy Strickland

@andystrickland
Hearing Salt Lake City appears to be the focus for the Arizona Coyotes internally among hockey ops. Obviously still in "early" stages. #Yotes