Edmonton Oilersin ja Los Angeles Kingsin pudotuspelisarjan kolmannessa ottelussa katsomossa ja hallin käytävillä kotijoukkue Kingsin faneilta nähtiin todella huonoa käytöstä.

Edmonton oli lähettänyt syöpää sairastavan nuoren fanin Cecily Rosen katsomaan peliä Kaliforniaan paikan päälle. Evander Kanen pelipaitaan pukeutuneen lapsen ottelu ei ollut kuitenkaan kaivatunlainen elämys. Kane kertoo asiasta Instagram-tilillään.

– Rakas ystäväni Cecily Rose pääsi mahtavalle matkalle Los Angelesiin viime viikolla ja loi uskomattoman hauskoja muistoja. Mutta osa hänen kokemuksestaan erityisesti kolmospelissä ei ollut yksi niistä, Kane kirjoittaa.

– Minua kuvottaa ja hirvittää, mitä tälle hienolle pikkutytölle tapahtui naisten WC-tiloissa ja katsomossa, joissa häntä häiriköitään ja hänen päälleen syljettiin Los Angeles -fanin toimesta sen takia, että hän oli pukeutunut minun pelipaitaani. Tällainen käytös on kuvottavaa ja tätä ei voi hyväksyä. On säälittävää, että ketä tahansa pikkutyttöä kohdellaan näin – saati sitten, että vielä syöpäpotilasta. Kasvakaa aikuisiksi ja niin kuin tämä älykäs neiti aina sanoo OLKAA KILTTEJÄ.