Boston Bruins haki 6-2-vierasvoiton Florida Panthersista ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Bruins johtaa nyt sarjaa voitoin 3-1 ja on voiton päässä seuraavasta kierroksesta.

Ottelun oltua jo ratkennut noin kolme minuuttia ennen loppua tunteet joukkueiden välillä kuumentuivat todella. Bruinsin maalin edustalta jaettiin samasta kahakasta kaikkiaan 52 jäähyminuuttia.

Myös Bruinsin maalivahti Linus Ullmark oli valmiina tappeluun Panthersin supertähti Matthew Tkachukia vastaan. Ullmark heitti räpylänsä ja kilpensä pois ja riisui myös maskinsa, mutta tuomarit estivät kaksikon välienselvittelyn.

Ullmark ja Tkachuk saivat tilanteesta kymmenen minuutin rangaistukset. Samasta tilanteesta Panthersin Sam Bennett ja Bruinsin Jake DeBrusk saivat kymmenen minuutin rangaistukset, kun taas Panthersin Brandon Montourille ja Bruinsin Derek Forbortille jaettiin viiden minuutin rangaistukset.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.