Kaikkien aikojen parhaimpiin suomalaisjääkiekkoilijoihin lukeutuva Kimmo Timonen paljastaa Kimanttia-podcastin Q&A-jaksossa, mistä kaupungeista löytyivät surkeimmat hotellit miehen omalla uralla NHL:ssä.

Yleisesti ottaen NHL-seurat yöpyvät luksushotelleissa. Ainakin Timosen pelivuosina poikkeuksiakin kuitenkin löytyi.

– Tottakai on paikkoja, joissa ei ole tarjontaakaan. Varsinkin kun mennään parikymmentä vuotta taaksepäin. Buffalo tai Long Island (New Yorkissa) tai tämmöisiä, niin siellä on vanhoja hotelleja ja tottakai ne ei ole mitään luksusta.

– Yleisesti sanon, että varsinkin nykypäivänä puhutaan viiden tähden hotelleista. Matkustaminen ja yöpyminen on ihan luksusluokkaa. Niistä ei tarvii kenenkään kitistä yhtään, Timonen muistuttaa.

Voit kuunnella Kimanttia-podcastin jaksot kokonaisuudessaan tästä linkistä.