Venäläinen superlupaus Matvei Mitshkov on perheineen saanut järkyttävän suru-uutisen. Hänen isänsä Andrei Mitshkov on kuollut.

51-vuotias Andrei Mitshkov löydettiin kuolleena tiistaina. Hän oli ollut kadonneena sunnuntaista lähtien. Mitshkovin ruumis löydettiin hänen kotinsa lähistöllä sijaitsevasta lammesta, Sotshista. Se, mitä Mitshkoville on tapahtunut, ei ole toistaiseksi tiedossa.

Sport-Expressin tietojen mukaan Mitshkov katsoi sunnuntaina poikansa kanssa Pietarin SKA:n ja Moskovan TsSKA:n välistä KHL-ottelua, minkä jälkeen hän poistui kotoaan ilman henkilöllisyystodistustaan ja auton avaimia. Samaan aikaan hänen vaimonsa ja nuorin poikansa olivat olleet kaupassa. Kun perhe oli huolestunut Mitshkovin katoamisesta ja yrittänyt tavoittaa tätä, puhelin ei enää ollut päällä.

Tiedossa ei ole minkäänlaisia riitoja, konflikteja tai alkoholiongelmaa, mitkä liittyisivät katoamiseen ja kuolemaan.

18-vuotias Matvei Mitshkov on Venäjän jääkiekkoilun suurin tulevaisuuden nimi. Hänen varataan NHL:ään tulevan kesän varaustilaisuudessa ensimmäisten joukossa. Menneellä kaudella nuorukainen kiekkoili KHL:ssä.