Tällä hetkellä loukkaantumisen takia sivussa oleva Patrik Laine on kommentoinut Iltalehdelle kevään MM-kisoja.

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen paljasti medialle jo aiemmin maaliskuussa, että Laine on kiinnostunut tulemaan MM-kisoihin, mikäli terveystilanne sen sallii. Myös suomalaistähti sanoo itse samat sanat, muttei lupaa vielä mitään.

– Vaikea on sanoa, että missä kunnossa sitten ollaan. Jos mies on kunnossa ja pystyy pelaamaan, niin aina kisat kiinnostaa.

– Mutta terveys edellä pitää tässä mennä. Mun työpaikka on täällä Pohjois-Amerikassa. Kyllä ovi on ainakin raollaan kisojen suhteen. Se on aina, jos ei ole ihan mahdoton tilanne terveyden suhteen, Laine vakuuttaa Iltalehdelle.

Suomalaistähden kisareissu voi siis onnistua, koska Columbus Blue Jackets ei ole etenemässä pudotuspeleihin. Laineella on myös nykyistä sopimusta jäljellä useampi vuosi. Täytyy myös muistaa, että MM-kisat pelataan hyökkääjän kotikaupungissa Tampereella, joka lisää varmasti kiinnostusta arvokisoja kohtaan.