Mikko Rantanen jatkaa huimaa maalitehtailuaan NHL:ssä.

Suomalaistähti vei Suomen aikaan myöhään sunnuntai-iltana Colorado Avalanchen 1-0-johtoon avauserässä Arizona Coyotesia vastaan, kun hän pääsi iskemään kiekon maaliin ennen kuin Connor Ingram ehti kunnolla takaisin tolppien väliin.

Tuoreimman osuman myötä Rantanen on onnistunut tällä kaudella maalinteossa jo 48 kertaa, jolla hän yltää maalipörssin kolmossijalle. Edellä ovat vain Edmonton Oilersin Connor McDavid (60 maalia) ja Boston Bruinsin David Pastrnak (49 maalia).

Tasakentällisin Rantanen on osunut puolestaan nyt 37 kertaa. Samaan ei ole pystynyt tällä kaudella kukaan muu. Toisena oleva McDavid on iskenyt tasakentällisin 36 maalia.

Colorado Avalanche

@Avalanche
THE MOOSE IS LOOSE.

Two. More. Goals.

#GoAvsGo

Mikäli et näe videota, niin voit katsoa sen täältä.