Vegas Golden Knightsin farmijoukkue Henderson Silver Knights kaatoi viime yönä AHL:ssä Coachella Valley Firebirdsin maalein 7-4. Ottelun ykköstähti oli Silver Knightsille hattutempun paukuttanut Sakari Manninen.

Manninen sai räjähtävän alun otteluun. Hän heilutti maaliverkkoja ensimmäistä kertaa, kun peliä oli kulunut vain 16 sekuntia. Reilut kymmenen minuuttia myöhemmin Manninen iski toisen maalinsa, ja kolmas osuma syntyi toisen erän puolivälissä.

Manninen on pelannut tällä kaudella 44 AHL-ottelua. Niissä hän on kerännyt tehot 9+23=32.

Vahvoista otteista huolimatta NHL-ovet eivät ole auenneet. Manninen ei ole päässyt pelaamaan tällä kaudella ainuttakaan ottelua ylhäällä, vaikka Vegasin hyökkäys on kärsinyt useista loukkaantumisista.

American Hockey League

@TheAHL
Sakari Manninen's second goal of #CVvsHSK (pre-hat trick): ⤵️