NHL:n pelaajayhdistys (NHLPA) kysyi runkosarjan aikana 626:lta aktiivipelaajalta NHL:ään liittyviä kysymyksiä ja tulokset tulivat tänään keskiviikkona julki.

Yhdessä kohdassa pelaajilta kysyttiin: ketä pelaajaa vastaan vihaat pelata, mutta ottaisit hänet mieluusti omaan joukkueeseesi?

Äänestyksen ylivoimaiseksi voittajaksi nousi Boston Bruinsin tähtihyökkääjä Brad Marchand, joka saalisti jopa 36,5 prosenttia kaikista äänistä. Kovia tehopisteitä kaudesta toiseen mättävä kanadalainen tunnetaan kaukaloissa pienistä ja vähän isommista koiruuksistaan.

Toiseksi viha-rakkaus-äänestyksessä nousi Edmonton Oilersin megatähti Connor McDavid, joka sai 15,6 prosenttia äänistä. McDavidin vastustamaton luistelunopeus ja huimat kiekonkäsittelytaidot ovat ominaisuuksia, jotka tuovat harmaita hiuksia vastustajille.

Äänestyksessä kolmanneksi sijoittui Washington Capitalsin romuluinen hyökkääjä Tom Wilson (8,1%) ja neljänneksi Florida Panthersin voimahyökkääjä Matthew Tkachuk (6,0%).

NHLPA

@NHLPA
Opposing players have a love-hate relationship with Brad Marchand.

The forward can rack up points and get under the skin of his opponents. That’s why, for the 2nd straight season, the players would rather have him on their squad than compete against him. #NHLPAPlayerPoll