New Jersey Devils vastasi yhdestä NHL:n siirtotakarajan kovimmista treideistä nappaamalla riveihinsä Timo Meierin San Jose Sharksista.

Sveitsiläislaituri on aloittanut uudessa seurassaan mukiinmenevästi ja iskenyt seitsemään peliin tehot 3+1. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus umpeutuu kesällä, eikä tulevista sopimusneuvotteluista tule Devilsille halpaa lystiä.

NHL-toimittaja Chris Johnstonin mukaan Devilsin olisi lyötävä Meierin pitääkseen pöytään mammuttisopimus. Johnston arvioi Meierin tulevan sopimuksen olevan kahdeksan vuoden mittainen ja vuosipalkaltaan huimat yhdeksän miljoonaa taalaa. Mies tienaa nykyisestä diilistään kuusi miljoonaa dollaria kaudessa.

Devils ei tiettävästi ole halukas antamaan pelaajilleen rahakkaampaa sopimusta, kuin mitä seuran kahdeksan miljoonaa taalaa kaudessa tienaava kansikuvapoika Jack Hughes kuittaa. Meierin kohdalla sen on kuitenkin tehtävä poikkeus, sillä se pulitti hyökkääjästä siirtotakarajalla hurjan hinnan. Devils luopui vaihdossa Fabian Zetterlundista, Andreas Johnssonista, huippulupaavasta puolustaja Shakir Mukhamadullinista, Nikita Oktotiukista, ehdollisesta 1. kierroksen varausvuorosta sekä 2. ja 7. kierroksen varausvuoroista.