Tampa Bay Lightning koki viime yönä 3-5 yllätystappion Buffalo Sabresille.

Kahden erän jälkeen Tampa Bay oli jo 1-4 tappioasemassa. Lightningin päävalmentaja Jon Cooper päätyi kovaan ratkaisuun ja hän penkitti Steven Stamkosin, Nikita Kutsherovin ja Brayden Pointin koko kolmannen erän ajaksi.

Ottelun jälkeen Cooper perusteli erikoista ratkaisuaan medialle.

– Valmentajana pitää laittaa joukkue sellaiseen asemaan, että on parhaat mahdollisuudet voittaa. 99,9 prosenttia ajasta nämä jätkät antavat meille parhaan mahdollisuuden voittaa, kun he ovat jäällä. Nyt vain kolmannessa erässä tuntui, että he eivät antaneet meille parasta mahdollisuutta voittoon, Cooper sanoi.

– Tämä joukkue on ollut uskomaton jo vuosikymmenen. Olemme olleet kolmesti finaaleissa. On syy sille, että niin on käynyt. Olemme asettaneet standardit, joiden mukaan kaikki toimivat, eikä niitä saa valikoida.