NHL:n ylivoimainen kärkijoukkue Boston Bruins jatkoi vahvaa menoaan kaukaloissa Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä, kun se murjoi Buffalo Sabresin lukemin 7-1.

Voiton myötä Bruins nousi runkosarjassa jo 101 pisteeseen. Se teki samalla uuden upean NHL-ennätyksen, nimittäin joukkue on pelannut vasta 61 ottelua tällä kaudella. Näin ollen Bruinsista tuli NHL-historian nopein joukkue, joka saavuttaa sadan pisteen rajapyykin.

Aiemmin kyseistä ennätystä piti hallussaan Montreal Canadiens, joka keräsi sata pistettä 62 otteluun kaudella 1976-77.

Bruins johtaa NHL:ää 15 pisteen erolla toisena olevaan Carolina Hurricanesiin verrattuna. Joukkue on voittanut 61 ottelustaan peräti 48. Tappioita sillä on vain kahdeksan ja jatkoaikatappioita viisi. Parhaillaan joukkue viilettää yhdeksän ottelun voittoputkessa.

NHL Public Relations

@PR_NHL
💯 points in just 61 games. 🤯

The @NHLBruins became the fastest team in NHL history to reach the 100-point mark in a season, besting the 1976-77 Canadiens (62 GP). #NHLStats: media.nhl.com/public/live-up…