Patrick Kanen kauan odotettu siirto Chicago Blackhawksista New York Rangersiin on saanut vahvistuksensa.

Yhdysvaltalaislegendan siirron mahdollistanut jättitreidi sai lopulta myös kolmannen osapuolen, kun Arizona Coyotes osallistui Kanen palkkakustannuksiin ottamalla kontolleen puolet jenkkitähden 10,5 miljoonan dollarin vuosipalkasta. Samalla Coyotes kauppasi SCL Tigersin riveissä huippukautta Sveitsin liigassa pelaavan Vili Saarijärven, 25, NHL-oikeudet Chicago Blackhawksiin.

Saarijärvi on Detroit Red Wingsin 3. kierroksen varaus kesältä 2015. Mies ei ole pelannut NHL:ssä vielä otteluakaan. Sveitsissä alle 20-vuotiaiden MM-kultapuolustajan kausi sen sijaan on ollut lennokas. Saarijärvi on nakutellut 49 ottelussa tehot 11+22=33.

Voit katsoa kaikki Kane-treidin yksityiskohdat alta tai täältä.

CapFriendly

@CapFriendly
TRADE

To New York #NYR
Patrick Kane (50% retained - 75% total)
Cooper Zech

To Chicago #BlackHawks
Vili Saarijärvi
Andy Welinski
2023 cond 2nd rd pick (NYR)
2025 4th rd pick (NYR)

To Arizona #Yotes
Patrick Kane (50% retained)
2025 cond 3rd rd pick

capfriendly.com/trades/6680?tw…
capfriendly.com

NHL Trade History - CapFriendly - NHL Salary Caps

NHL trade history. Trades can be filtered on players, teams, dates, and events