Patrick Kane ja Chicago Blackhawks ovat saaneet pöydälleen mielenkiintoisen treiditarjouksen, väittää NHL:n sisäpiiritoimittajien eliittiin lukeutuva Elliotte Friedman.

Friedmanin mukaan Edmonton Oilers olisi jo tehnyt tarjouksen pelaajasta.

– Luulen heidän tehneen tarjouksen Kanesta, mutta kaikki on kiinni laitahyökkääjän omasta päätöksestä. Arvioni mukaan he haluavat rakentaa vahvan kakkosketjun, mikäli Connor McDavid pelaa yhdessä Leon Draisaitlin kanssa (ykkösessä). Kane-Ryan Nugent-Hopkins-Evander Kane voisi toimia, Friedman täräyttää 32 Thoughts -podcastissaan.

Kanen lonkkavamma on muiden seurojen tiedossa, minkä vuoksi vääntö mahdollisesta siirtokorvauksesta lienee kovaa. Myös New York Rangersin uskotaan olevan Vladimir Tarasenkon hankinnasta huolimatta edelleen pelaajan kintereillä. Kaupunkina New York vastaisi jenkkitähden omia toiveita taatusti Edmontonia paremmin.