San Jose Sharksin riveissä uransa parasta kautta pelaavan Erik Karlssonin siirtotakarajan kauppa toiseen seuraan on kariutumassa, kertovat NHL:n sisäpiirin lähteen.

The Fourth Period -sivuston David Pagnottan mukaan neuvottelut Karlssonin siirrosta Edmonton Oilersiin olivat jo pitkällä, mutta nyt asiassa on koettu iso takapakki.

– Hyvin läheltä tilannetta seuraava taho paljasti minulle tiistaina siirron olevan tässä vaiheessa melko epätodennäköinen, ellei Sharks muuta asennoitumistaan ja ole valmis ottamaan kontolleen isoa osaa Karlssonin palkasta, Pagnotta kirjoittaa.

– Näyttää siltä, että Oilersin GM Ken Holland petti joukkueensa, taas kerran.

Hollandilta on toivottu ennen kaikkea peliliikkeitä puolustukseen. Oilersin kokoonpano huutaa yhtä huippuluokan kiekollista puolustajaa. Karlssonin sijaan Holland on tiettävästi nyt tehnyt tarjouksen Patrick Kanen siirtymisestä Albertaan loppukauden vuokrapelaajaksi. Lue lisää aiheesta täältä.