Patrick Kane antoi upean näytteen nykykunnostaan miehen palveluksista kiinnostuneille seuroille ja latoi taululle hattutempun vain 20 minuutissa johdattaen samalla Chicago Blackhawksin 5-3-voittoon Toronto Maple Leafsistä maanantain vastaisena yönä.

Kane aloitti maalinteon avauserän puolivälissä. Miehen illan kolmas maali oli valmiina toisen erän puolivälissä. 34-vuotias taituri syötti vielä joukkueensa viimeisen osuman.

Kanea on viety siirtohuhuissa myös Toronton suuntaan, joten onnistuminen juuri Leafsiä vastaan ainakin todisti Kyle Dubasille Kanen olevan yhä käyttökelpoinen tehomies NHL:n pudotuspelejä ajatellen. Tähtilaituri itse toppuutteli siirtohuhuja ottelun jälkeen.

– En tiedä onko siitä (siirrosta Torontoon) ollut juurikaan puhetta yhtenä vaihtoehdoista. Ilmassa on paljon erilaisia uutisia, eivätkä kaikki pidä paikkaansa. Teidän on oltava tarkkoja sen suhteen, mitä uskotte, Kane tylytti mediaa pelin tauottua.

– En tiedä vielä (tuleeko siirtoa). Jos tietäisin, olisin todennäköisesti jo tehnyt päätökseni, Kane viittaa sopimukseensa kirjattuun siirtopykälään.

Kane on nyt iskenyt kauden 52 ottelussa tehot 14+27=41.