Toronto Maple Leafs ei aio jättää tämän siirtotakarajan pelaajakauppoja pelkkään Ryan O’Reillyn ja Noel Acciarin hankintaan, uskoo sisäpiiritoimittaja Darren Dreger.

Dreger nostaa esille ennen kaikkea neljä Leafs-peluria, jotka saattavat liikahtaa seuraavassa treidissä.

– Ilmapiiri on sellainen, ettei Kyle Dubas ole vielä valmis, mikä kertoo kaikki peliin -mentaliteetista. Alex Kerfoot? Pierre Engvall? Justin Holl? David Kämpf? Mitä kaikkea Toronto tulee kauppaamaan tehdäkseen seuraavan siirtonsa? Dreger kyselee.

Maple Leafsillä on palkkakatossaan 6,5 miljoonaa dollaria vapaata tilaa siirtotakarajan seuraavaa jättivahvistusta ajatellen. Varsinkin joukkueen puolustukseen kaivattaisiin ison kaliiberin nimimiestä keväällä jälleen edessä häämöttävää Tampa Bay Lightning -pudotuspelisarjaa ajatellen.