Columbus Blue Jackets otti viime yönä 3-1 yllätysvoiton Winnipeg Jetsistä. Columbuksen hahmo oli tehot 1+1 iskenyt Patrik Laine.

Maalinsa Laine iski ylivoimalla. Hän sai namupassin toimistoonsa aloituspisteen kaarelle, mutta ei laukonutkaan suoraan syötöstä. Hetken aikaa Laine sihtaili, kunnes tinttasi kiekon tarkalla rannevedolla takayläkulmaan.

Voiton myötä Columbus pääsi pois NHL:n viimeiseltä sijalta. Tällä kaudella Columbus jäisi kuitenkin varmasti mieluusti viimeiseksi, kun viimeisellä joukkueella on parhaat mahdollisuudet ykkösvarausvuoroon ja Connor Bedardin nappaamiseen.

Kauden 40 ottelussa Laine on iskenyt tehot 15+19=34.

NHL

@NHL
Goal No. 15 for @PatrikLaine29. 👏

With this goal vs. his former team, he is now tied with Boone Jenner and Johnny Gaudreau for the @BlueJacketsNHL goal-scoring lead.

#NHLStats: media.nhl.com/public/live-up…