NHL:n siirtoikkuna sulkeutuu 3. maaliskuuta. Tätä ennen muun muassa Chicago Blackhawks -tähti Patrick Kanen uskotaan liikahtavan toiseen seuraan.

Koko NHL-uransa ajan Blackhawksia edustaneen Kanen nimi on pyörinyt NHL:n siirtohuhuissa jo pidemmän aikaa. Yhdysvaltalainen on itsekin todennut, että jotkut hänestä kiinnostuneet seurat ovat potentiaalisia vaihtoehtoja. Vielä toistaiseksi kaikki on kuitenkin täysin auki.

Pat Brisson (Kanen agentti) kertoi minulle muutaman seuran, jotka ovat ottaneet häneen yhteyttä. Siellä on varmasti mahdollisuuksia, jotka voisivat olla kiehtovia ja jännittäviä. Katsotaan, Kane kommentoi tuoreeltaan Chicago Tribunelle.

Jo aiemmin Blackhawksin johto on kertonut, etteivät he aio seistä mahdollisen siirron tiellä.

Tähän mennessä Kane on herättänyt ainakin Dallas Starsin ja Edmonton Oilersin kiinnostuksen. Toimittaja Frank Seravallin mukaan on myös mahdollista, että Vegas Golden Knights raivaisi tilaa supertähdelle.

Tällä kaudella Kane on esiintynyt tehopisteiden valossa hieman vaisummin. Hyökkääjä on saalistanut 46 ottelussa 35 tehopistettä, joten hän on 60 tehopisteen vauhdissa. Parhaimmillaan yhdysvaltalainen on summannut yhden kauden aikana peräti 110 tehopistettä.