NHL:n siirtotakarajan kuumimpiin treidikohteisiin ainakin mediassa lukeutuvan Chicago Blackhawksin Patrick Kanen kauppa uhkaa jäädä piippuun.

The Athleticin toimittaja Arthur Staplen tietojen mukaan taiturimainen Blackhawks-ikoni tarvitsee lonkkaleikkauksen vammaan, joka on vaivannut miestä tiettävästi jo pitkään. Vamma tekee miehestä huonon vaihtoehdon loppukauden vuokrapelaajaksi.

– Koko liiga näyttäisi nyt tietävän sen, että Kane tarvitsee lonkkaleikkauksen. Mikäli hän ei pelaa kautta loppuun, vaan tarvitsee pikaista leikkaushoitoa, hänestä tulee huono investoinnin kohde (siirtotakarajan vuokrapelaajan rooliin), Staple paljastaa.

Kane itse kertoi jo ennen viime kautta kärsineensä nimeltä mainitsemattomasta vammasta vuonna 2020 Edmontonissa pelatuista jo kuplapudotuspeleistä alkaen.

LUE MYÖS: Patrick Kanen ja Jonathan Toewsin treidihuhuissa jättimäinen käänne – paikallistoimittaja lataa kovan paljastuksen: ”Minulle on kerrottu…”