Chicago Blackhawksin seuraikonit Patrick Kane ja Jonathan Toews ovat jäämässä seuraan ainakin loppukaudeksi, kertoo paikallisen Barstool Sportsin toimittaja Ryan Brandell.

Radiotoimittajan mukaan kaksikko ei ole näillä näkymin luopumassa sopimuksiinsa kirjatuista siirrot estävistä pykälistä.

– Kanea ei tulla kauppaamaan. Toewsia ei tulla kauppaamaan. Voit julkaista asian, Brandell lataa.

– Minulle on kerrottu, että Kane on aktiivisesti blokannut kaikki treiditarjoukset. Uskon, että hän tulee pelaamaan täällä myös ensi kaudella. Uskon myös, että Toews ei tule jatkamaan joukkueessa (ensi kaudella), toimittaja jatkaa.

Blackhawksin seurajohdon uskotaan vaativan varsinkin Kanelta takeet jatkosopimuksesta, jolloin tähtilaituri ei pääsisi kävelemään vapaille markkinoille ilman siirtokorvausta kauden päätyttyä. Seuraikonin ei toisaalta uskota jättävän Blackhawksia tyhjän päälle vaan suostuvan siirtoon siinä tapauksessa, ettei taituri aio jatkaa seurassa ensi kaudella.