Columbus Blue Jackets voitti Edmonton Oilersin 3-2 jatkoajalla Suomen aikaa torstain vastaisena yönä. Blue Jacketsin maalilla torjui Joonas Korpisalo, joka pelasi huippuottelun pysäyttäen kaikkiaan 34 kiekkoa. Hänet valittiin ottelun ykköstähdeksi.

Yksi Korpisalon kovimmista hetkistä ajoittui toiseen erään tilanteen ollessa 1-1. Oilers pelasi ylivoimaa ja sai pedattua supertähti Leon Draisaitlille huipputontin. Tämä ei kuitenkaan onnistunut laittamaan varman näköisestä paikasta kiekkoa sisään, nimittäin Korpisalo venytti räpylänsä upeasti eteen.

B/R Open Ice -niminen Twitter-tili hehkutti Korpisalon torjuntaa ja näki siinä aineksia vuoden torjunnaksi.

28-vuotias Korpisalo on pelannut tällä kaudella kaikkiaan 21 ottelua. Hänen torjuntaprosenttinsa näyttää lukemaa 91,2% ja päästettyjen maalien keskiarvo on 3,17.

Näet Korpisalon torjunnan alta tai täältä.

B/R Open Ice

@BR_OpenIce
KORPISALO SAVE OF THE YEAR?! 😱