Sinivalkoinen NHL-ääni Antti Mäkinen heittää uusimmassa Kimanttia-podcastin jaksossa pöydälle varsin mielenkiintoisen treidispekulaation liittyen NHL:n kärkijoukkue Boston Bruinsiin.

Mäkinen ehdottaa treidiä, joka tekisi Bruinsista kiistatta entistä suuremman mestarisuosikin kevään pudotuspeleihin.

– Tämä on täysi juoru minkä mä seuraavaksi kerron, mutta juttelin yhden ystäväni kanssa, joka heitti mulle teorian, joka kuulosti tosi järkevältä. Cap hit tätä ei puolla, mutta siihen pystytään varmaan tekemään porsaanreikä, Mäkinen pohjustaa

– Kun siellä Vancouverissa nyt tuulee ja tuiskuaa ja Bo Horvat haluaa lähteä. Miten olisikaan jos Don Sweeney ja Boston Bruins painaisi trade deadlinella sen Horvatin sisään Bostoniin. Sitten niillä olisi keväälle #37 (Patrice Bergeron), David Krejci ja Horvat senttereinä. Sitten kun #37 sanoo kauden jälkeen, että hän ei muuten enää pysty pelaamaan, niin siinä olisi legit ykkössentteri heti ottamassa homman haltuun. Se olisi ihan match made in heaven, Mäkinen lataa.

Bruinsilla on palkkakatossaan 2,3 miljoonaa dollaria pelivaraa. Canucks-kippari Horvatin, 27, vuosipalkka tältä kaudelta on 5,5 miljoonaa taalaa.