Jesse Puljujärvi tiputettiin pois pelaavasta kokoonpanosta viime yön ottelussa. Syy saattoi olla puhtaasti pelillinen, mutta toinen vaihtoehto on, että Puljujärven siirto on viimein lähellä.

NHL-toimittaja Ian McLaren pohdiskeli Twitterissä, miltä Boston Bruinsin ketjut näyttäisivät, jos Puljujärvi siirtyisi Bostoniin. McLaren kaavaili Puljujärveä kolmosketjuun Charlie Coylen ja Taylor Hallin rinnalle.

Twiitissä itsessään ei ollut mitään erikoista. Kommenttikenttään ilmestyi kuitenkin yllättäen Bostonin supertähti Brad Marchand. Hyökkääjä vastasi hyssyttelyemojilla.

Fanit menivät Marchandin kommentista aivan pähkinöiksi. Osa tulkitsi Marchandin emojin niin, että siirtospekulaatiot pitäisi lopettaa. Valta osa faneista kuitenkin ajatteli, että McLaren oli päässyt lähelle totuutta ja Marchand hyssytteli olemaan paljastamatta asiaa ennen aikojaan.