Detroit Red Wings on lähettänyt maalivahti Alex Nedeljkovicin NHL:n siirtolistalle.

27-vuotias Nedeljkovic on pelannut tällä kaudella NHL:ssä yhdeksän ottelua vaatimattomalla torjuntaprosentilla 88,0. Viime kaudella Red Wingsin ykkösvahdin viittaa kantanut yhdysvaltalainen on jäänyt tällä kaudella Red Wingsin maalivahtien arvoasteikolla Ville Husson ja Magnus Hellbergin taakse.

Nedeljkovic on ollut viime viikkoina AHL:ssä hakemassa pelikuntoaan takaisin loukkaantumisen jäljiltä.

Carolina Hurricanesista sensaatiomaisen kauden 2020-21 jälkeen Detroitiin siirtynyt maalivahti allekirjoitti Red Wingsin kanssa kaksivuotisen ja kuuden miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen. Ensi kesänä päättyvä sopimus takaa Nedeljkovicille tästä kaudesta 3,5 miljoonan dollaria.

Nedeljkovicista tulee lyhyen ajan sisään jo toinen kovapalkkainen pelaaja, jonka Red Wings lähettää siirtolistalle. Tshekkihyökkääjä Jakub Vrana koki saman kohtalon aiemmin tässä kuussa.

Elliotte Friedman

@FriedgeHNIC
Nedeljkovic (DET) on waivers